Η Αθήνα αδειάζει σιγά σιγά. Φεύγουν. Φεύγουμε. Και είναι μια καλή ευκαιρία να απολαύσεις την πόλη. Στην Κηφισιά να πας. Άνοιξε ένας νέος χώρος τέχνης, αφιερωμένος στη σύγχρονη εικαστική δημιουργία και νομίζω πολύ θα σου αρέσει. ARTFLYER λέγεται και είναι μια πρωτοβουλία της Αλεξίας Αντσακλή – Βαρδινογιάννη.

Η εναρκτήρια επετειακή έκθεση “The Tenth Anniversary” τρέχει ήδη και θα τρέχει μέχρι και τις 26 Σεπτεμβρίου. Έχεις χρόνο. Αλλά βάλτο στο πρόγραμμά σου. Είναι όμορφο να ακονίζουμε την αισθητική μας και το είναι μας με τέχνη.

Θα δεις σπάνιες δημιουργίες από τον χώρο της τέχνης, της μόδας, του design, αλλά και αντικείμενα μοναδικής αξίας που πρώτη φορά παρουσιάζονται σε μια συλλογική πρωτοποριακή έκθεση. Θα είναι μια υπέροχη βόλτα στο νεοκλασικό κτίριο στην καρδιά της Κηφισιάς το οποίο κτίστηκε από τον καθηγητή Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγή Λορεντζάτο. Και θα περάσεις υπέροχα. Αλήθεια.

Been there, done that!

Θέλω να πλησιάσεις και να παρατηρήσεις το δημιούργημα της Mary Katrantzou. Να κοιτάξεις το άλογο στα μάτια, να καθρεφτιστείς στο επιβλητικό μπλε έργο, να λιμπιστείς εκείνο που φέρει την υπογραφή του Emilio Pucci. Εγώ λιμπίστηκα το τραπέζι μιας Βρετανίδας δημιουργού. Για την ακρίβεια το ερωτεύτηκα κι έκτοτε δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Θα το δεις κι αυτό καθώς μετακινείσαι στους χώρους του ARTFLYER.

Christophe Gaignon
Joana Vasconcelos
Emilio Pucci
Ron Arad
Erwin Wurn
Mary Katrantzou
Christian Louboutin

Χρειάζεται. Χρειάζεται μέσα σε όλα όσα μας συμβαίνουν, ανάμεσα σε όλα εκείνα για τα οποία τρέχουμε, να κάνουμε μια παύση, μια εικαστική παρέμβαση στη ζωή μας. Θα αλλάξει η γεύση σου…

Info:
ARTFLYER: Αργυροπούλου 15, Κηφισιά, 14562, 210 8016167, artflyer@artflyer.net
Επιμέλεια: Αλεξία Αντσακλή- Βαρδινογιάννη
Διάρκεια έκθεσης: 24 Ιουνίου – 26 Σεπτεμβρίου, 2021
Τετάρτη & Πέμπτη 12 – 8μμ.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...